NIOSH FORUM

It is currently Thu Aug 28, 2014 1:38 am

All times are UTC + 8:45 hours




Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Wed Apr 23, 2008 10:49 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 31, 2008 12:24 am
Posts: 3
terima kasih sdr irzai..saya telah pn email slide present sy kpd sdr utk komen..tentang soalan spot question tu sy sgt bersetuju..its unfare to those yg dah senior dalam bidang ni n baru nk ambik exam tp mayb sbbkn xpasti kehendak soalan pengalaman menjadi tidak berharga..saya baru lps ambik paper 3 n dapati soalan2nye banyak base on pengalaman safety..mostly safety in construction field..kebetulan sy pernah bekerja dlm bidang construction..so insya'Allah rasa dpt jawab..ada juga soalan yang tanya pasal akta..but the book is provided for references..cume mereka yg dah biasa dgn tajuk tu senang skit nk selak buku tu..CSDS and machinery pn ade jg..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Mon May 12, 2008 6:14 pm 
Offline

Joined: Sun Apr 06, 2008 10:09 pm
Posts: 4
salam sume..
newbiee, br nk blaja..
kelas start june 9..
harap dpt tunjuk ajar drp orang lama :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Tue Jul 08, 2008 8:26 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 13, 2007 5:15 pm
Posts: 610
Location: Melaka - KL - Penang - JB - Vietnam - Brunei - Indonesia
Last exam paper 1, 2 dan 3 bentuk soalan den takmo discuss… dan tak leh komen banyak2 dalam nie (Faham yea), Cuma yang terbaru yang nie…kalau ada apa2 changes, could you please update me…just nak update database “spot Question” agar study the ‘trend’ of changes…. Please email directly to me….

_________________
Mohammad Zailan Haji Siwan (Irzai)
SATC Training & Construction Services
Tel: 012-3754941 / 019-6874242
Email: zailan@scaffold-access.com
http://www.facebook.com/mohammad zailan haji siwan
http://www.skype.com/irzai1973


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Fri Sep 05, 2008 12:03 pm 
Offline

Joined: Wed May 21, 2008 11:48 am
Posts: 30
Location: miri, sarawak
i already send email to u taiko irzai.

exam in october n december.
amik ckit2 dulu le..
otak pun dah tepu nie...

_________________
SHO for hire : Short term contract / HSE-MS review

[WTS] iTECH Headset bluetooth, Handbags for laptop


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Fri Sep 12, 2008 1:15 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 13, 2007 5:15 pm
Posts: 610
Location: Melaka - KL - Penang - JB - Vietnam - Brunei - Indonesia
2 ~ 3 December 2008 nie akan diadakan Workshop Examination di Consist College Hulu Kelang. Moderatornyer den-la.... siap dengan 'mock-up exam sekali' dan kena jawab soalan paper 1 ~ 3 dan WPA sampel sekali ..... dan kertas anda akan diperiksa (Trial Exam) ..... berminat boleh semak dengan Consist.

_________________
Mohammad Zailan Haji Siwan (Irzai)
SATC Training & Construction Services
Tel: 012-3754941 / 019-6874242
Email: zailan@scaffold-access.com
http://www.facebook.com/mohammad zailan haji siwan
http://www.skype.com/irzai1973


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Mon Sep 15, 2008 11:22 am 
Offline

Joined: Wed May 21, 2008 11:48 am
Posts: 30
Location: miri, sarawak
i havent receive any email reply yet from u, mr.irzai

jauh sangat le exam w/shop tu...
xder yg buat kt swak ke?

_________________
SHO for hire : Short term contract / HSE-MS review

[WTS] iTECH Headset bluetooth, Handbags for laptop


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Wed Sep 17, 2008 5:20 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 16, 2008 5:05 pm
Posts: 7
salam bro irzai1973. nak tanya sikit la. berapa kos untuk kelas di consist pada bulan 12 08 nanti. :twisted:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Fri Sep 19, 2008 3:55 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 13, 2007 5:15 pm
Posts: 610
Location: Melaka - KL - Penang - JB - Vietnam - Brunei - Indonesia
Kalau ikut consist, depa kata ikut trainer rate, kata trainer plak, ntah tak tahu nak charge berapa..... biasanya buat ikhlas jer under AMOSH (Sharani), tapi itu half day...nie 2 days.....

_________________
Mohammad Zailan Haji Siwan (Irzai)
SATC Training & Construction Services
Tel: 012-3754941 / 019-6874242
Email: zailan@scaffold-access.com
http://www.facebook.com/mohammad zailan haji siwan
http://www.skype.com/irzai1973


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Mon Sep 22, 2008 3:56 pm 
Offline

Joined: Mon Feb 18, 2008 12:33 pm
Posts: 1
kalau saja datang nak lepak bole ka?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: SHO Examination & Discussion
PostPosted: Mon Oct 20, 2008 11:59 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 13, 2007 5:15 pm
Posts: 610
Location: Melaka - KL - Penang - JB - Vietnam - Brunei - Indonesia
Salam

Saper yang minat nak attend workshop yang akan dibuat oleh saya SECARA DIRECT adalah seperti berikut:

Tarikh: 2 ~ 3hb Disember 2008
Lokasi: Consist College, Hulu Klang
Time: Pagi sampai petang la
Module: Complete 1 ~ 4
Bayaran: Belum fikirkan lagi....nantila.....

Cuma, direct dimaklumkan tak semua candidate yang apply akan diterima berdasarkan first come first serve Dan "Cicero" basis. Mana - mana candidate yang di 'ragukan' tidak akan disenaraikan. Please make sure you have study all the papers / modules before attending the session as "Live Session" akan dilakukan didalam module tersebut.

_________________
Mohammad Zailan Haji Siwan (Irzai)
SATC Training & Construction Services
Tel: 012-3754941 / 019-6874242
Email: zailan@scaffold-access.com
http://www.facebook.com/mohammad zailan haji siwan
http://www.skype.com/irzai1973


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 77 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 8:45 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group